belangrijkste kenmerken per appartement, penthouse en achterhuis

IMG_0274.JPG

Appartement 192 A

 • Grootte: 84 m2
 • Slaapkamer: 1
 • Buiten: Ja, tuin met terras

Dit appartement bevindt zich op de begane grond en heeft toegang tot de tuin. In de aangebouwde orangerie kunt u genieten van de voorjaarszon in de ruime woonkeuken met originele Falcon stove met vier ovens en jaren 30 keuken met granieten aanrechtbladen. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en wandverwarming in de slaapkamer. Uw woonkamer is de oude bijkeuken en daarin bevindt zich nog de originele waterput en wandkast. De betegeling is aangebracht bij de grote verbouwing van 1902. In de badkamer is de originele buiten WC opgenomen. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.


IMG_0271.JPG

Appartement 192 B

 • Grootte: 84 m2
 • Slaapkamer: 2        
 • Buiten: Ja, tuin met terras

Ook dit appartement bevindt zich op de begane grond en heeft toegang tot de tuin. De originele voordeur van de lambrisering is behouden. De woonkamer met vigraatparket, de oude deuren, lambrisering en ornament aan het plafond, is een van de oudste gedeeltes van het herenhuis. Daarvoor ligt de woonkeuken met Amerikaanse koelkast en veel lichtinval. De grote slaapkamer is aan de tuinzijde gelegen. Daarachter bevindt zich de kleinere kamer die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.


Appartement_c

Appartement 192 C

 • Grootte: 82 m2                       
 • Slaapkamer: 2            
 • Buiten: Ja, balkon 10 m2

Appartement C bevindt zich op de 1e verdieping aan de achterzijde. Via de voordeur komt u in de hal met het unieke oude wastafeltje en betegeling. De grote woonkamer heeft nog diverse oude elementen en geeft daarnaast nog zicht op enkele unieke wandschilderingen. Deze wandschilderingen zijn gespaard uit de isolatie. De schildering direct bij binnenkomst betreffen zogenaamde diamantkopen die op meerdere plaatsen in de stad zijn gevonden. De schildering van de roosjes aan de achterzijde van de woonkamer is erg zeldzaam in ’s-Hertogenbosch. De halfronde deur naar de slaapkamers stamt uit de 16e eeuw. Verder is er een grote oude inbouwkast als toevoeging aan de keuken en een zwart-marmeren schouw in de hoek van de kamer. Het raam naast de schouw geeft u toegang tot het balkon. Daarnaast zijn er twee grote extra kamers beschikbaar. Het gehele appartement is voorzien van wandverwarming. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.


IMG_0269.JPG

Appartement 192 E

 • Grootte:  69 m2
 • Slaapkamer:  2
 • Buiten: Ja, balkon 10 m2

Op de 2e verdieping aan de achterzijde gelegen, is dit appartement ruim en praktisch ingedeeld. Dit was mede mogelijk doordat deze ruimte vrij was in te delen aangezien het een latere uitbreiding betreft. In de hal heeft u toegang tot de badkamer, de aparte wc en de kastdeuren waarachter de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Daarna komt u in de woonkamer met open keuken die toegang geeft tot het balkon. Dit balkon licht prettig uit de wind en kan mede door het afdak veelvuldig worden gebruikt. De refurbished Siematic keuken beschikt over luxe keukenapparatuur als een Miele koffiemachine, stoomoven, magnetron en groot Belgisch hardstenen blad. Er zijn daarnaast twee kamers beschikbaar, waarvan een met draaikiep ramen aan de achterzijde. Het gehele appartement is voorzien van wandverwarming. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.

IMG_0267.JPG

Appartement 192 D

 • Grootte: 72 m2                       
 • Slaapkamer: 2            
 • Buiten: Nee, frans balkondeur

Het appartement met het meest levendige uitzicht, de Hinthamerstraat. En jaarlijks natuurlijk het beste uitzicht op de carnavalsoptocht! Met de open balkondeur zit u prettig in de zon. Mooie details in dit appartement zijn de zeer oude schuifdeuren en de prachtige teakhouten ramen. Door de schuifdeuren kunt naar wens de slaapkamer betrekken bij de woonkamer. De refurbished Italiaanse Arclinea design keuken is van alle gemakken voorzien. De ruime badkamer bevindt zich op de originele plek en het appartement is voorzien van een apart toilet. Het gehele appartement is voorzien van wandverwarming. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.


Deurklink

Appartement – penthouse 192 F

 • Grootte:  85 m2
 • Slaapkamer:  2
 • Buiten: ja, dakterras 25 m2

Ooit het toevluchtsoord van de dienstmeiden van de familie. Onder deze kap was het voor de restauratie donker en koud. Door het toevoegen van dakramen, isolatie op de buitenzijde van het oude dakbeschot in combinatie met wandverwarming, is het nu een erg behaaglijke en schitterende ruimte geworden. Aan de voorzijde bevinden zich nog de twee oude meidenkamers, nu in gebruik als slaapkamer. Bovenop deze kamers bevinden zich twee zolders voor het opbergen van uw spullen. De refurbished keuken is handgemaakt en ontworpen door Edward van Vliet en bestaat uit drie elementen van RVS, Solid Surface en hout. Een van de ontwerpers van het Moooi design label. Via het trapje krijgt u toegang tot de kleine vide en het grote dakterras met uitzicht over een groot deel van de stad. Natuurlijk ook uitzicht op de Sint-Jan.

Het gehele appartement is voorzien van wandverwarming. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.

 


Achter de Mollen.jpg

Achterhuis Achter de Mollen 1

 • Grootte:  102 m2
 • Slaapkamer:  2
 • Buiten: Ja, tuin met terras

Via de steeg Achter de Mollen vindt u het ruime achterhuis op nummer 1. De entree bevindt zich op de begane grond en komt binnen in de keuken. Deze refurbished Siematic keuken beschikt over alle mogelijke apparatuur. De keuken beschikt over openslaande deuren naar de tuin. Aangrenzend is er een hal met trap naar de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u een mooie zichtlijn richting de slaapkamers en badkamer. Alle ramen in deze gang zijn voorzien van dubbel monumentenglas en beschikken over de oude tuimelfunctie. In de slaapkamers is gebruik gemaakt van wandverwarming. In de keuken en woonkamer is er vloerverwarming aanwezig.


Schoonmaak

De schoonmaak van de hal en trappenhuis worden meegenomen in de servicekosten. Voor de appartementen die gebruik kunnen maken van de tuin, wordt het jaarlijks onderhoud van de hagen meegenomen in de servicekosten.

Veiligheid

Bij de restauratie en indeling is rekening gehouden met de veiligheid. Uiteraard door het bouwbesluit te respecteren, maar daarnaast ook door het gebruik van bewegingsmelders voor verlichting in de algemene ruimtes, het toepassen van niet kopieerbare sleutels en cilinders en meerpuntssluitingen waar nodig. Daarnaast beschikken de appartementen over een Video-intercom met camera zodat u kunt zien wie u toegang geeft tot het gebouw. De voordeur is voorzien van een sluitsysteem, waardoor deze na opening weer automatisch afgesloten wordt.

Parkeren